Židle FollowMe - špičkový design oceněný iF Design Award

Kancelářská židle FollowMe získala prestižní ocenění iF Design Award

Pracovní židle FollowMe opět získala uznání v zahraničí a tentokrát přidává další ocenění do své sbírky - iF Design Award.

Ceny iF Design Award se udělují již od roku 1954 a jsou považovány za jedno z nejvýznamnějších ocenění v oblasti designu. Každý rok se do soutěže přihlašuje tisíce designérů, architektů a firem z celého světa, aby jejich produkty byly hodnoceny nezávislými odborníky. Letošní ročník soutěže nebyl výjimkou - porota složená z 132 nezávislých expertů hodnotila téměř 11 000 přihlášených produktů z 72 zemí.

Čím je židle FollowME tak vyjímečná?  

Židle FollowMe získala prestižní ocenění v kategorii Office.

Věhlasný designér Andreas Krob se při tvorbě této židle zaměřil na inovativní typ opěradla, které se pružně přizpůsobuje každému pohybu, poskytující tak zádům přirozenou podporu bez složitého nastavování. Dalším významným prvkem židle je mírně zvednutý sedák, který pomáhá udržet páteř v esovitém tvaru i bez bederní opěrky nebo cíleného sezení.

Bez ohledu na to, zda se opíráte, protahujete nebo se jenom díváte přes rameno, každý váš pohyb se okamžitě promítne do opěradla židle, poskytující tak maximální komfort a podporu.

Ocenění iF Design Award je dalším potvrzením kvality a inovace židle FOLLOWME, která se stala neodmyslitelnou součástí moderního kancelářského vybavení.

Chcete se dozvědět více o modelové řadě židlí FollowMe?

Potom se podívejte na článek: Židle FollowMe: nová úroveň komfortu a designu pro Vaší kancelář.